Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Naše skupina Golf Arts, jmenovitě zastoupená společnostmi: 

  • Golf Arts s.r.o. , Praha 7, Dělnická 856/46, PSČ 17000, IČ: 27420418

(dále jen „společní Správci“), používá na těchto webových stránkách soubory cookie za účelem zajištění funkčnosti webu (technické cookies), měření návštěvnosti webu a cílení reklamy. Cookies pro měření návštěvnosti webu a cílení reklamy jsou používány jen v případě, že k tomu udělíte výslovný souhlas. Technické cookies jsou použity na základě právních předpisů.  

Tyto údaje mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům analytických a reklamních nástrojů.  

Naše webové stránky lze používat za sníženého uživatelského komfortu i v režimu, který neumožňuje ukládání souborů cookie.

Souhlas se zpracováním souborů cookie pro účely měření návštěvnosti webu a cílení reklamy 

Klepnutím na tlačítko „Ano, souhlasím“ v liště s upozorněním v dolní části webových stránek, znějícím „SOUHLAS S POUŽÍVÁNÍM COOKIES“ udělujete souhlas skupině Golf Arts, jmenovitě zastoupené společnostmi: 

  • Golf Arts s.r.o. , Praha 7, Dělnická 856/46, PSČ 17000, IČ: 27420418

(dále jen „společní Správci“), se zpracováním souborů cookie měření návštěvnosti webu a pro účely cílení reklamy, případně jen pro některé z těchto kategorií specifikované vámi v předvolbě souborů cookies. Souhlas udělujete na dobu uvedenou v Přehledu použitých cookies níže a můžeš jej kdykoliv odvolat příslušným nastavením internetového prohlížeče. 

Dle zákona o ochraně osobních údajů máš právo: 

  • odvolat kdykoliv svůj souhlas, 

  • požadovat informaci o tom, jaké tvoje osobní údaje zpracováváme,  

  • požadovat kopii vašich osobních údajů, 

  • požadovat přístup k vašim údajům, opravu či aktualizaci těchto, případně omezení zpracování těchto údajů, 

  • požadovat výmazání vašich osobních údajů, 

  • v případě jakýchkoliv pochybností o zpracovávání tvých údajů se obrátit na nás nebo dozorový Úřad pro ochranu osobních údajů 

Své dotazy či požadavky můžete adresovat na [email protected]  

Přehled použitých cookies 

Typ cookie 

Název cookie 

Účel 

Expirace cookie 

Technické cookies

GolfArts.cz 

Anonymní cookies zajišťující správnou funkčnost našeho webu, např. zapamatování zboží přidaného do košíku.

20 dní od poslední návštěvy.

Statistické cookies

Google Analytics

Anonymní měření webové návštěvnosti. Seznam jednotlivých cookies naleznete zde

2 roky od poslední návštěvy

Reklamní cookies

Smartsup

Sběr dat pro zobrazování relevantní reklamy. 

6 měsíců od poslední návštěvy

Reklamní cookies

Facebook Ads

Sběr dat pro zobrazování relevantní reklamy. 

3 měsíce od poslední návštěvy

 

19 298 produktů skladem

Připraveno k rychlému odeslání

Zákaznický sevis

Odborníci, přiravení vám poradit

Kamenná prodejna

1200 m2 plné golfu

Fitting & servis

Vybavení na míru - základ úspěchu